Acasa Despre Mranita Compost Scoarta decorativa Amenajari Contact
suna ferma mranita0724-868-478
Menu
suna ferma mranita

Mranita ecologica

Mranita este un ingrasamant organic rezultat din descompunerea exclusiva a balegarului pentru o perioada de cel putin 2 ani. Mranita are o importanta majora in agricultura organica, fiind o importanta sursa de nutrienti si elemente minerale pentru majoritatea culturilor.

Cere oferta

Se recomandă păstrarea în grămezi acoperite cu un strat de pământ pentru a preveni uscarea, spălarea de către ploi şi pierderea de elemente nutritive.

mranita ecologica in peris

Cresterea si dezvoltarea plantelor horticole depinde de calitatea proprietatiilor chimice si fizice ale solului, cat si de cantitatea de elemente nutritive aflate in solul de cultura in stare asimilabila.

Preturi

Mranita
necernuta

Sac 60L

10 RON

Mranita
cernuta

Sac 60L

20 RON

Asiguram transportul gratuit in Bucuresti, Ilfov, Prahova si Dambovita in limita a 50 Km pentru comenzi de minim 700 RON.

Informatii suplimentare

Pamanturile naturale utilizate pentru cultura plantelor ornamentale in efectuarea amestecurilor de sol, pentru substraturile de cultura, sunt clasificate din punct de vedere fizic in:

pamanturi usoare

Pamanturi usoare

pamanturi semigrele

Pamanturi semigrele

pamanturi adiacente

Pamanturi adiacente

pamanturi grele

Pamanturi grele

Pretentiile fata de gradul de aciditate sau alcalinitate a solului (pH) poate fi evaluat intre 4 si 8, specificand ca majoritatea plantelor ornamentale prefera un pH situat intre 6,5 si 7,5.

ph-ul solului

Efectul aciditatii solului asupra cresterii si dezvoltarii plantelor trebuie verificat periodic si cat mai des la plantele cultivate la ghiveci, unde pH-ul se modifica mult mai repede decat in camp datorita udarilor repetate.

Greutatea unui mc de mranita este
800 – 850Kg.

Nu se utilizeaza in stare curata pentru ca arde. Poate fi considerat ingrasamant natural dupa 6 – 8 ani poate fi considerat un sol gras.

Mranita se incorporeaza, de obicei, in amestecul initial de pamant. Gunoiul de pasari sau de la alte animale poate fi folosit numai dupa ce fermenteaza timp de cel putin 10-15 zile in vase acoperite. Se aplica apoi sub forma de solutie, gradul de diluare fiind de 1 parte gunoi la 20-30 parti apa.

Cere oferta

Contact

telefon ferma mranita0724-868-478 telefon ferma mranitaingrasamant@gmail.com telefon ferma mranitaPeris, IF
Acasa Despre Mranita Compost Scoarta decorativa Amenajari Contact Politica cookie Politica GDPR

Copyright SC DMG Self Trust SRL 2020

Design and devel by: dums design