Acasa Despre Mranita Compost Scoarta decorativa Amenajari Contact
suna ferma mranita0724-868-478
Menu
suna ferma mranita

Compost ecologic

Compostul este materie organica ce a fost descompusa si este refolosita ca fertilizator si ameliorator de soluri. Compostul este un element esential in gradinaritul organic. Compostul se obtine prin descompunerea materiei organice umezite (frunze, scoarta de copac si alte resturi vegetale).

Cere oferta

Procesul de descompunere dureaza pana la 3 ani si poate fi imbunatatit prin aerisirea constanta a gramezii de compost.

compost ecologic in peris

Ramele si cipercile descompun in prima faza materia vegetala urmand apoi ca bacteriile anaerobe sa transforme resturile in caldura, dioxid de carbon si amoniac. Amoniacul este descompus mai departe de bacterii in nitriti si nitrati.

Preturi

Compost
ecologic

Sac 60L

10 RON

Asiguram transportul gratuit in Bucuresti, Ilfov, Prahova si Dambovita in limita a 50 Km pentru comenzi de minim 700 RON.

Compostul poate fi foarte bogat in nutrienti. Este utilizat in gradinarit, peisagistica, horticultura si agricultura. Compostul in sine este benefic pentru sol in mai multe feluri: ameliorator, fertilizator, adaos de humus sau acid humic dar si ca pesticid natural. In ecosistemele naturale, compostul este folosit in principal pentru prevenirea eroziunilor si reabilitarea solului.

Cere o oferta

Contact

telefon ferma mranita0724-868-478 telefon ferma mranitaingrasamant@gmail.com telefon ferma mranitaPeris, IF
Acasa Despre Mranita Compost Scoarta decorativa Amenajari Contact Politica cookie Politica GDPR

Copyright SC DMG Self Trust SRL 2020

Design and devel by: dums design